Over ons

In april 2017 richtte San ‘Beestig Wijs Zorgaanbod’ op, een social franchise onderneming van vzw Beestig Wijs. Toen in oktober 2020 Leen en Tatjana het team kwamen versterken, groeide al snel het idee om de vleugels uit te slaan. Zo ontstond in januari 2021 een mooi verhaal van Bijzondere Ontmoetingen, vzw Bo genaamd.
Ondertussen vervoegden Myriam, Niels en Ann het Bo team. Samen bundelen we vele jaren aan kennis en ervaring, zodat we mens en dier een kwalitatief aanbod kunnen bieden.

San houdt ervan om tijd door te brengen met haar viervoeter Zwits, haar kippen en haar familie en vrienden. Naast wandelen is haar favoriete sport basketbal. Ze heeft een graduaat orthopedagogie en werkt fulltime voor vzw Bo. Daarnaast is zij studente sociaal werk. Ze volgde in het verleden ook het postgraduaat oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen en allerlei opleidingen m.b.t. honden.
Tatjana houdt van reizen, lekker eten, gezellige uitjes met vrienden of familie en van wandelen. Ze is een grote hondenliefhebber en beste maatjes met haar viervoeter Pablo. Verder doet ze graag vrijwilligerswerk en speelt ze graag gezelschapsspelletjes. Ze werkt naast vzw Bo als orthopedagoog in een school buitengewoon onderwijs. Recent behaalde ze ook haar diploma van ‘auti-coach’.
Leen houdt van wandelen met haar hondjes Bella en Happy. Ze houdt van de natuur en van dieren. Ze heeft 2 kinderen van 14 en 16 jaar. Ze heeft een bachelor orthopedagogie en werkte 18 jaar als thuisbegeleidster bij gezinnen met jonge kinderen (0-6 jaar) met een ontwikkelingsvertraging en bijkomend ASS. Momenteel werkt ze in het ondersteuningsnetwerk (onderwijs).
Myriam houdt van honden, wandelen, gezellige babbels, haar volwassen dochters en toneel spelen.
Onze “vlinder” Niels houdt van wandelen, tijd doorbrengen in de natuur met zijn twee honden, reizen en muziek luisteren/verzamelen. Hij werkt als opvoeder in een leefgroep voor niet begeleide minderjarige vluchtelingen.
Vrijwilligster Ann is sportief en houdt van de natuur en activiteiten in de buitenlucht zoals badmintonnen, zwemmen, fietsen en wandelen. Zij houdt van dieren maar heeft er zelf geen. Ann werkt als zorgkundige in de thuiszorg: een perfecte basis voor haar vrijwilligerswerk bij Bo.
Leander is student graduaat orthopedagogie en stagiair bij vzw Bo. Hij speelt graag gezelschapsspellen en gaat creatief om met 2dehandsmateriaal. Hij is graag buiten in de natuur, soms gaat hij er op schattenjacht met zijn metaaldetector. Hij houdt van dieren, heeft een kater genaamd Mango en zou graag een hond willen adopteren

Wil je deel uitmaken van het Bo team?

Voor het project Bo-Buddy zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.
Elk schooljaar nemen we 1 tot 2 stagiairs onder de arm.
Bekijk hier onze vacatures: