Over ons

In april 2017 richtte San ‘Beestig Wijs Zorgaanbod’ op, een social franchise onderneming van vzw Beestig Wijs. Toen in oktober 2020 Leen en Tatjana het team kwamen versterken, groeide al snel het idee om de vleugels uit te slaan. Zo ontstond in januari 2021 een mooi verhaal van Bijzondere Ontmoetingen, vzw Bo genaamd. Samen bundelen we vele jaren aan kennis en ervaring, zodat we mens en dier een kwalitatief aanbod kunnen bieden.

Tatjana houdt van reizen, lekker eten en lange wandelingen. Ze is een grote hondenliefhebber en beste maatjes met haar viervoeter Pablo. Verder doet ze graag vrijwilligerswerk en speelt ze graag gezelschapsspelletjes.  Ze werkt naast vzw Bo als orthopedagoog op een school buitengewoon onderwijs en volgt momenteel ook het postgraduaat ‘auti-coach’.
Leen houdt van wandelen met haar hondjes Bella en Happy. Ze houdt van de natuur en van dieren. Ze heeft 2 kinderen van 13 en 15 jaar. Ze heeft een bachelor orthopedagogie en werkt naast vzw Bo als thuisbegeleidster bij gezinnen met jonge kinderen (0-6 jaar) met een ontwikkelingsvertraging en bijkomende ASS.
San houdt ervan om tijd door te brengen met haar viervoeter Zwits, haar kippen en haar familie en vrienden. Naast wandelen is haar favoriete sport basketbal. Ze heeft een graduaat orthopedagogie en werkt fulltime voor vzw Bo. Daarnaast is zij studente sociaal werk. Ze volgde in het verleden ook het postgraduaat oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen en allerlei opleidingen m.b.t. honden.